Sejlbåde

Er du mest til at have vind i sejlene?

Er du mest til at have vind i sejlene?

Hvis du lige som os hos YachtBroker er vild med vind når du er på vandet, er det oplagt at lede efter den helt rigtige sejlbåd hos os.
Vi hos YachtBroker har masser af erfaring med køb og salg af forskellige sejlbåde.

Der findes utrolig mange forskellige typer af sejlbåde, og det er meget forskelligt hvilke typer og mærker man fortrækker, det kommer an på hvilke behov og ønsker man har til en sejlbåd.

Din lokale YachtBroker kender til de forskellige sejlbådstyper, og kan vejlede dig i hvilken bådtype der passer til dit behov.
Sejlbåde rangerer fra mindre sejlbåde, der er nemme at manøvrere til de større langturssejlere til den erfarne sejler.

Se et udvalg af de mest populære sejlbådsmærker

Albin Ballad, Aphrodite, Bandholm, Banner, Beneteau, Biancha, Contrast, Coronet, Dehler, Drabant, Dragon Fly, Dufour, Etap, Faurby, Folkebåd, Granada, Great Dane, Hallberg-Rassy, Impala, LM, Luffe, Malø, Maxi, Najad, Nauticat, Nimbus, Nordship, Spækhugger, X-yachts, Ylva.

Latest Sailboats

Norge
Vakker Hallberg-Rassy 310 fra 2010Year 2010Price: 845.000 kr
Danmark
Hallberg Rassy 38Year 1981Price: 750.000 kr
Grækenland
Bianca 360Year 1990Price: 300.000 kr
Portugal
Classic Vindö 32 1976Year 1976Price: 148.200 kr

5 gode grunde til at eje en sejlbåd

1. Frihed og uafhængighed:

Med en sejlbåd kan du udforske forskellige farvande og sejle hvorhen du ønsker. Du er ikke begrænset af veje eller infrastruktur, og du kan opleve nye destinationer og eventyr.

2. Naturoplevelser:

Sejlbåden giver dig mulighed for at komme tæt på naturen og nyde havet, søer eller floder. Du kan opleve solnedgange, dyreliv og smukke kyststrækninger på en helt unik måde.

3. Socialt samvær:

Sejlbåden giver dig mulighed for at tilbringe tid sammen med familie og venner. Du kan arrangere sejlture, overnatninger eller endda længere ferier sammen og skabe minder for livet.

4. Motion og aktivitet:

Sejlads kræver fysisk aktivitet, hvilket kan være en god måde at holde sig i form på. Du kan deltage i sejlsport og blive en del af et sejlermiljø, hvor du kan lære nye færdigheder og møde ligesindede mennesker. Afslapning og rekreation: En sejlbåd kan også være et sted, hvor du kan slappe af og komme væk fra hverdagens stress og jag. Du kan nyde stilheden på vandet og finde fred og ro i naturen.

5. Selvudvikling og udfordring:

At sejle kræver visse færdigheder og viden, så det kan være en udfordring at lære og mestre sejladsteknikkerne. Det kan være en kilde til personlig udvikling og give dig mulighed for at lære nyt om navigation, vejrforhold og sømandskab. Det er vigtigt at bemærke, at eje en sejlbåd også indebærer udgifter som købspris, vedligeholdelse, forsikring og havneafgifter. Det er derfor vigtigt at tage hensyn til disse faktorer, når du overvejer at købe en sejlbåd.

FAQ

Få svar på de oftest stillede spørgsmål om sejlbåde.

For members
Sell your boat
Newsletter
Skib & Båd