Om YachtBroker

YachtBroker

YachtBroker er en stor international kæde af professionelle bådmæglere. Firmaet har eksisteret i 20 år, og vi har hos YachtBroker derfor stor erfaring med handel af brugte lystbåde.

Vores YachtBrokere er lokalt repræsenterede og jævnt fordelt i Europa. Derfor har du som kunde altid en lokal YachtBroker som kan hjælpe med køb eller salg af båd indenfor rækkevidde.

boat harbor

Passion for sejllads

Vores YachtBrokere er alle passionerede sejlere, der har stor viden om de fleste bådtyper, og fingeren på pulsen hvad angår tendenserne på bådmarkedet lige nu og her.

Vores professionelle vejledning hjælper dig til at finde den helt rette båd, hvad enten du interesseret i sejlbåd, motorbåd, eller et helt tredje slags fartøj.

Vi er desuden medlem af Skib & Båd, brancheforeningen for bådebyggere, sejlmagere, skibsbyggere, bådforhandlere og forhandlere af bådudstyr. Skib & Båd arbejder politisk for at forbedre vilkårene for de maritime erhverv.

Foreningen arbejder bl.a. for at få afskaffet forsikringsafgiften for lystfartøjer.

Vores mission

Vi gør vores bedste hver eneste dag for at være din foretrukne professionelle sparringspartner og bådmægler, når det kommer til køb og salg af lystbåd.

Vi tilbyder desuden medlemmer af vores YachtBroker Community en hel unik IT-portal for dig som er bådeejer eller blot har interesse for det maritime liv.

Her kan du blandt andet finde medlemstilbud på bådudstyr, RIB både, sejlture i det Sydfynske Øhav og ydelser til rengøring af din båd.

Dine fordele

Når du sælger båd gennem YachtBroker har du mange fordele som bl.a.:

 • Massiv markedsføring på internettet på anerkendte nationale og internationale bådsider
 • En virksomhed som er 100% dedikeret til salg af brugte både, vi har ingen konfliktende interesser med nybådssalg
 • Alt salgsarbejde fx. fremvisning af din båd, forhandling og udarbejdelse af købsaftale varetages af professionel YachtBroker - dette sikrer dig som kunde, et mere effektivt salg
 • YachtBroker har en brede kontaktflade og et stort netværk både nationalt og internationalt
 • En professionel vejledning gennem alle faser af bådhandlen, herunder vurdering af båd
 • Mulighed for at følge dit bådsalg tæt, fx. se statistikker over hvor mange der har set din båd samt hvor mange der har downloadet bådens salgsmateriale

Når du køber båd gennem YachtBroker som bådforhandler har du mange fordele som bl.a.:

 • Vi har altid et bredt udvalg af både, til hvert behov og ønsker og prislag
 • En dedikeret YachtBroker der står for fremvisning af båden og kan hjælpe med opklarende spørgsmål om båden
 • Sikkerhed for at båden er i den stand der bliver oplyst i salgsannoncen
 • Professionel vejledning igennem købsprocessen, fra start til slut
 • Din YachtBroker står for hele dokumenthåndteringen
 • Han/hun står for forhandlingen af pris og kan evt afgive bud til sælger
 • Din betaling i forbindelse med køb af båd er i sikre hænder ved handlen gennem YachtBroker
 • Mulighed for at blive skrevet op i YachtBrokers omfattende køberkartotek, så du bliver direkte kontaktet, når din drømmebåd kommer til salg

Find din lokale YachtBroker

Der er altid en YachtBroker i nærheden af dig!

Med afdelinger rundt i hele landet - og udlandet - er der altid en lokal bådmægler der står klar til at rådgive dig, hvad enten du står overfor et bådsalg eller -køb.

YachtBroker er Skandinaviens største kæde af professionelle bådmæglere, som dagligt hjælper tilfredse danskere i hele landet med at købe og sælge deres brugte båd.