YachtBroker har mange års erfaring med salg af både

Det at købe en båd er en stor og betydningsfuld beslutning, og som kunde kan du sidde tilbage med mange uafklarede spørgsmål af økonomisk og juridisk karakter.

Derfor er det vigtigt at få professionel rådgivning fra YachtBroker. Hos os finder du erfarne bådmæglere der kan hjælpe dig igennem hele købsprocessen.

Det får ved at vælge YachtBroker

Har du behov for rådgivning og sparring inden du springer ud i et bådkøb?

Besigtigelse af båden
YachtBroker kan hjælpe dig med at tage et kig på båden - og give en vurdering af standen
Prisforhandling
Yachtbroker kan tilbyde at give dig et indblik i hvad bådens værdi er, efter hans erfaring og vurdering af markedstendenserne. YachtBroker kan også indgå i en prisforhandling med sælger af båden, på dine vejne.
Købsaftale og dokumenter
Yachtbroker kan tilbyde dig hjælp med at få lave salgsaftale, og en tjekliste over hvilke dokumenter der er vigtige at have ved et bådkøb.
Find din drømmebåd
YachtBroker kan hjælpe dig med at finde din drømmebåd i hele verden – og sørge for besigtigelse af båden, forhandling af pris - hele salgsprocessen og ikke mindst, transporten hjem.

Bestil køberrådgivning hos YachtBroker

Udfyld felterne herunder og du vil blive kontaktet af din lokale YachtBroker
Ved at bestille køberrådgivning accepterer du YachtBroker Networks persondatapolitik.Persondatapolitik

Det handler om at føle sig tryg

At købe en båd kan være en stor og vigtig beslutning. Derfor kan det være en god idé at have en køberrådgiver med på sidelinjen. YachtBroker tager dig i hånden som din køberrådgiver og kan bl.a. hjælpe dig med: Besigtigelse, forhandling og gennemgang af dokumenter.

Nyeste både til salg hos YachtBroker

YachtBroker er Skandinaviens største kæde af professionelle bådmæglere, som dagligt hjælper tilfredse danskere i hele landet med at købe og sælge deres brugte båd.